Бизнес и Политика

ТОП работодатели на седмицата

С началото на лятото започват и големите отпуски. В същото време в някои сегменти продължава активното търсене на служители. Част от компаниите решават именно преди летните отпуски да назначат хора, тъй като преценяват, че ще могат да отделят повече време за обучение, а други търсят служители с временна заетост. Ето и ТОП компаниите за тази седмица:

Джъмбо

Магазинът за играчки Jumbo е създаден през 1986 в Атина (Гърция). Бързо се превръща в любимо място за малки и големи и всички онези, които обичат игрите и осъзнават необходимостта от креативност. Почти 30 години по-късно Jumbo притежава верига от 62 магазина: 51 в Гърция, 8 в България и 3 в Кипър. У нас младите без трудов опит могат да започнат работа и с помощта на системата за разширено обучение да достигнат до една от многобройните позиции, които се предлагат.

Вижте свободните позиции на Джъмбо

Емералд Хоспиталити

“Emerald Beach Resort & Spa“ е разположен в Равда и е един от най-вълнуващи български черноморски курортни селища. Стремежът на компанията е да осигури отлични условия за своите гости, които да надминат техните очаквания. Поемаме сериозната отговорност да планираме бъдещото си развитие и да продължим усъвършенстването на предлаганите услуги. Насърчаваме служителите си да се обучават и усъвършенстват, за да създадем една приятно, защитено и щастливо обкръжение.

Виж…