Изкуство и Общество

Шокиращо признание! Британски агент убил принцеса Даяна

Бивш агент на британската служба за сигурност МИ-5 заяви, че лично той е убил принцеса Даяна през 1997 година, пишат медиите на Острова.

Принцеса Даяна Спенсър загина при автомобилна катастрофа в Париж преди две десетилетия – събитие, което разтърси света. Пенсионираният агент от службите Джон Хопкинс заяви, че това не е бил трагичен инцидент.

80-годишният британец сподели, че е получил заповед за убийството на принцесата, защото по думите му „тя е представлявала риск за короната“.

„Тя знаеше твърде много тайни за кралското семейство. Моят шеф ми каза, че тя трябва да умре и всичко трябва да изглежда като трагичен инцидент“, заяви агентът. Кралското семейство е имало доказателства, че тя възнамерява да се разведе с принц Чарлз.

„Никога преди не бях убивал жена, особено принцеса, но изпълних заповедта. Направих го за кралицата и страната“, заяви бившият британски агент.

Бившият британски агент е извършил 23 убийства за британските разузнавателни служби между 1973 и 1999 година. Няколко десетилетия той е работил като агент.

Някои британски медии пишат, че признанията на бившия агент са фалшиви новини. Въпреки това на Острова отново се заговори за събитията преди двадесет години. Привържениците на теориите на конспирацията са сигурни, че обичаната принцеса е била убита.