Спорт

Феновете на Реал: Махнете Бейл, вземете Мбапе

До интересни резултати доведе проучване сред феновете на Реал Мадрид, осъществено от авторитетното испанско издание AS. След като близо 100,000 запалянковци взеха участие в онлайн въпросника, вотът категорично показва тяхното желание френският талант Килиан Мбапе да акостира в Мадрид за сметка на Гарет Бейл.

По последна информация президентът на „белите“ Флорентино Перес лично уверил семейството на 18-годишният нападател, че ако той се съгласи да премине в Реал, един от триото BBC ще напусне „Бернабеу“ това лято. Въпросното обещание дошло след изявени притеснения, че времето за игра пред Мбапе ще бъде силно лимитирано в испанския шампион при конкуренцията на Бензема, Бейл и Роналдо.

Следствие на тази информация, от AS се обърнаха директно към феновете на „кралския клуб“ с въпроса: кой от BBC бихте искали да бъде заменен от нападателя на Монако, ако той бъде закупен и трябва ли въобще подобни действия да бъдат предприемани?

Да се бие шута на Бензема, Бейл или Кристиано?

Относно първата част на въпроса решението беше повече от ясно – Гарет Бейл да бъде продаден. Уелското крило акостирало в испанската столица преди 4 години срещу рекордните тогава 100 милиона евро, изкара най-разочароващата си кампания в Мадрид през изминалия сезон, като бе измъчват от множество травми. Този факт със сигурност е повлиял на 42.63% от гласувалите за него (10,375 вота), като Роналдо се подрежда 2-ри с 24.65%, а за …