България Север

„Тойота“ се наниза в бетонен стълб край Севлиево. Има пострадал

56 – годишна жена катастрофира на главния път София – Варна, в района на Севлиево, а при инцидента пострада внучката на шофьорката, возеща се автомобила. Произшествието е станало вчера, 14 август, около 10.50 часа, след крайпътното заведение „Старият дъб”.

Лек автомобил „Тойота“ със софийска регистрация, се е ударил в бетонен стълб. Зад волана на колата седяла 56 – годишната жена от София. При произшествието пострадала внучката на жената, която веднага след катастрофата била транспортирана и настанена в болница, за щастие без опасност за живота.

Причина за пътното произшествие е несъобразена скорост, информираха от полицията. Пробата за алкохол на водача е отрицателна.

снимка: Цветомира Иванова

В полицията е започнато и бързо полицейско производство за това, че 23 – годишен мъж от Габрово управлявал лек автомобил след употреба на канабис, информират още от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Проверката е извършена на 11 август, около 13.00 часа на ул. „Генерал Николов“ в Габрово.

По отношение на нарушенията, установени на пътя през последните дни, от информация на полицията става ясно, че бързо полицейско производство е образувано и срещу 30-годишен дряновец, хванат безобразно пиян зад вола. Катаджиите спрели „наквасения“ водач в село Скалско. Употребилият алкохол шофьор се отчел на „дрегера“ с кошмарните 2,36 промила.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730