Бизнес и Политика

Всичко за ловеца – на „Наслука – лов, риболов, спорт“ 2017

Висококачествени оръжия, модулни системи, калъфи за пушки и кобури, екипировка, разнообразни аксесоари. Всичко това и още много предложения ще открият любителите на лова на изложението „Наслука – Лов, риболов, спорт“ 2017, което ще се проведе от 14 до 17 септември в Интер Експо Център – София.

Оръжието

Всеки ловец знае, че трябва да притежава вярно и качествено оръжие, пасващо в ръцете му и, разбира се, красиво. Посетителите ще открият ловния полуавтомат на италианската компания Vincenzo Bernardelli на щанда на ROSBUL ARM. Оръжието е с двупозиционно газово бутало, предвидено за максимално лесна смяна от леки на тежки патрони. Предлага се в калибри 12/76 и 20/76.

Запалените ловци ще се насладят и на Benelli 828U Silver 12/76 със заключващ механизъм Lock Plate, представена от ВИП Оръжейни комплекси. Benelli 828U използва плочка от закалена стомана, заключваща се в цевта. Оръжието е снабдено с ежектори и алуминиева цевна кутия. Компанията ще представи и карабината Blaser R8 Baronesse Semi Weight 8x68S, притежаваща елегантни, украсени с гравюри не елени, цевна кутия и капачка на ръкохватката. Оръжието има студено кована, флутирана Semi Weight цев с диаметър 19 мм, дължина 650 мм, в калибър 8x68S. Снабдена е с механични мерник и мушка и възможност за поставяне на шина за допълнителни мерни прибори.

Ловна карабина Anschutz 1727F German Stock в кал. 17 HMR ще откриете на щанда на Zari…