България Север

Доставка на храна за вкъщи или офиса с подарък от Пицария „Фреш“

Вече цял месец клиентите, които взимат храна за вкъщи или офиса, или се възползват от доставката на адрес, се радват на подаръците, любезно предоставени от Пицария „Фреш“.

Освен вкусно приготвените храни с подбрани продукти, които могат да бъдат опитани на място в пицарията, клиентите могат да се възползват от още една възможност.

При поръчка на храна за вкъщи или офиса, на стойност над 45 лв., Пицария „Фреш“ подарява на своите клиенти ваучер, на стойност 23 лв.

При поръчка на храна за вкъщи или офиса, на стойност над 35 лв., Пицария „Фреш“ подарява на своите клиенти ваучер за бутилка вино.

При поръчка на храна за вкъщи или офиса, на стойност над 25 лв., Пицария „Фреш“ подарява на своите клиенти ваучер за пица по избор.

Пицария „Фреш“ предлага на своите клиенти богат асортимент от пици на пещ, ястия, спагети, салати, аламинути, риби, скара на дървени въглища, домашно приготвени лимонади, шейкове, други напитки и неустоимо вкусни десерти, приготвени по автентични рецепти.

Можете да поръчате Вашата пица на пещ или ястие по избор по телефона, които да бъдат доставени до вратата на Вашия дом или офис, както и да опитате още разнообразното богато обедно меню, с рецептите на мама.

Пицария „Фреш“ се намира в гр. Габрово, квартал „Младост“, бул. „Могильов“ 86 и работи за Вас от понеделник до неделя, без почивен ден, за времето от 10.00 – 23.00 ч.

Телефон за резервации, поръчки и доставка на адрес: +359 878 167 770.