България Север

Три събития в Габровско за председателството на Съвета на ЕС

снимка: Областна администрация – Габрово

Три публични събития ще бъдат проведени в област Габрово, по повод десетата годишнина от членството на България в ЕС и приоритетите на Българското председателство в Съвета на ЕС. Това стана ясно по време на обучение на представители на Областните администрации, в което участие взе областният управител на Габрово Невена Петкова.

Събитията, които трябва да бъдат организирани извън областният център, ще са от два панела – в първия ще бъдат представени мултимедийни презентации, а вторият ще е част от съпътстваща програма – фотоконкурс, изложба и други .

По време на обучението, във връзка с изпълнението на дейностите по провеждане на комуникационните инициативи от Националния план за Комуникационната стратегия на Република България за Европейския съюз за 2017 г., министър Лиляна Павлова представи ключовите послания на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018.

В срещата участваха още заместник-министърът на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018 Моника Панайотова и началникът на политическия кабинет на министър-председателя Румяна Бъчварова.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730