Бизнес и Политика

Yamaha представя новия си извънбордов двигател на „Наслука – лов, риболов, спорт“ 2017

С по-ниско тегло, с голяма мощност и с пъргаво ускорение. Това накратко е новият извънбордов двигател F100F, рожба на японския производител Yamaha. Непоказван все още никъде, неговата премиера ще се състои по време на тазгодишното, двадесет и пето издание на изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“. То ще се проведе от 14 до 17 септември в столичния Интер Експо Център.

Иновативните разработки, използвани за създаването на мотора, го превръщат в изключително надежден. Той разполага с най-новата 4-тактова технология на Yamaha, предоставяща несравними експлоатационни характеристики – 16-клапанен двигател с единичен горноразположен разпределителен вал (SOHC) за пъргаво ускорение, усъвършенствана конструкция на смукателната и изпускателната система, както и уникалната система на Yamaha за многоточково впръскване на горивото с електронно управление (EFI).

Впечатляващата машина разполага и с многобройни функции и системи, сред които PrimeStart™, мощен алтернатор, дигитални мрежови измервателни прибори и моторизирана система за наклоняване в широки граници. Всичко това осигурява пълен контрол по всяко време.

Новият портативен двигател F25G

„Наслука – лов, риболов, спорт“ 2017 ще бъде и мястото, на което Yamaha ще направи премиерата си е на портативния двигател F25G. Този легендарен двуцилиндров, 4-тактов преносим двигател вече е с около 25% по-лек. При отваряне на дросела му пътниците в лодк…