Бизнес и Политика

Повишен интерес към „Наслука – лов, риболов, спорт“ още през първия ден

Международното изложение „Наслука – лов, риболов, спорт“ отбеляза повишен посетителски интерес още през деня на откриването си – 14 септември. Форумът ще продължи в Интер Експо Център – София до 17 септември. Той бе открит от вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов. В церемонията участие взеха и управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов, инж. Васил Василев, председател на Управителния съвет на Национално ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“ и Асен Пиперков, председател на Управителния съвет на Български ловно-рибарски съюз.

„Трябва да помним, че като ловци и риболовци освен, че упражняваме любимото си занимание, се грижим за природата и опазването на дивеча и разнообразието на видовете“, каза Красимир Каракачанов. Той напомни, че България е запазила уникални видове дивеч и обществото трябва да се гордее с това.

„През тази година общо 13 нови фирми участват в изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“ за първи път, а други 7 се завърнаха“, каза в приветственото си слово управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов. За поредна година форумът отбелязва положителни тенденции в развитието си. През тази година над 15% е ръстът при заетите площи спрямо последното издание през 2016г.

На изложението, което се организира от Интер Експо Център ЕООД и „Лов и риболов“ ООД, се представят най-новите продук…