Спорт

Шарапова: Нямах време за Григор Димитров

Мария Шарапова разказа любопитни подробности около началото на връзката си с Григор Димитров. Рускинята описва историята на запознанството си с българина в биографичната си книга, която вече е на пазара и която даде не една и две интересни теми на медиите в последните дни.

Оказва се, че Григор Димитров е поискал телефона на Маша през агента й Макс Айзенбърд, а Шарапова признава, че е проверила Григор в интернет, за да види на колко години е.

„Спомням си как забелязвам едно разхождащо се дете из селцето на Уимбълдън, високо, слабо с изражение на добре изглеждащ тип, което казва, че той знае, че изглежда добре. Спомням си, че казах на моя треньор: „Добре, че той не е от моята генерация, това щеше да бъде опасно. Опасно разсейващо“, пише Маша за първите си впечатления от Григор.

Шарапова започва комуникацията с Димитров с писма през електронната поща, но нещата стигат до физически срещи.

След няколко разменени имейла, Григор поиска моя номер. Правих се на недостъпна и му дадох кода за месинджъра на моето Блекбери. След това телефонния ми номер. Нашите съобщения се превърнаха в телефонни разговори, нашите телефонни разговори във видео разговори. Беше простичко и истинско. Не се замислях твърде много, докато след един от нашите разговори той ми звънна отново след 30 секунди и ми каза – Съжалявам, но ми липсва гласът ти. Може ли да поговорим още няколко минути?

Не знаех какъв е ранкингът му към този момент. Нашите …