Спорт

Кралев: Благодаря на Стоичков за всичко, което прави за децата

„Стара Загора има една от най-качествените и интелигентни публики в България“, обърна се министърът на младежта и спорта Красен Кралев пред пълните трибуни на стадион „Берое“, където се игра демонстративният мач между Дриймтима на Барселона и отбора на Христо Стоичков.

Министърът беше специален гост на двубоя и заедно с кмета Живко Тодоров отправи обръщение към запалянковците и футболистите на почивката между двете полувремена.

„Добър вечер, европейски град на спорта! Добър вечер, европейска публика на спорта! Благодаря ви, че сте тук, за да изразите огромното си уважение към един велик българин, към Ицо. Неслучайно той избра Стара Загора за това шоу. Той избра Стара Загора заради вас! Защото знае, че градът има една от най-качествените и интелигентни публики в България, която да аплодира това голямо шоу между някои от най-великите български футболисти и легендите на Барса“, каза Кралев.

Той приветства жителите на Стара Загора, че са довели децата си на стадиона, за да попият от магията на Стоичков и останалите големите футболисти на терена. Кралев посочи, че великите спортисти стават велики личности тогава, когато продължат да се занимават активно с любимата си дейност след края на състезателната си кариера.

„Виждаме, че децата на Стара Загора са тук, на този стадион, за да попият от магията на тези велики българи. Благодаря Ви за това, че доведохте децата си да се насладят на магията на Ицо…