България Север

Пиян, дрогиран и без книжка – поредните в полицейския бюлетин

На 24 септември в Първо РУ –Плевен,  е образувано бързо производство срещу 54–годишен мъж от Плевен за това, че на 23.09.2017г. в 22:15ч. е управлявал лек автомобил с концентрация на алкохол в кръвта, установено по надлежния ред с техническо  средство.

Бързо производство е започнато и срещу  24-годишен мъж от Плевен за това, че на 25.09.2017 г. около 00.30 ч. в е управлявал лек автомобил след употреба на наркотични вещества, установено по надлежния ред с техническо средство. Нарушението е констатирано от полицейски служители на Първо РУ-Плевен.

Същия ден, в 22.30 часа в с. Радомирци, обл. Плевен, полицейски служители спират за проверка мотопед, без регистрационна табела и номер на рама, с водач 22-годишен от същото село. При  извършената проверка е установено, че лицето  управлява МПС, което не е регистрирано по надлежния ред,  както и че управлява МПС без свидетелство за управление, след като е наказан за същото деяние по административен ред, с наказателно постановление по описа на РУ Червен бряг. Започнато е бързо производство и е уведомен районен прокурор при РП Червен бряг.

 

Материалът Пиян, дрогиран и без книжка – поредните в полицейския бюлетин е публикуван за пръв път на BG Север – Новини на часа.