Спорт

Хубчев обяви списъка с футболисти за Франция

Селекционерът на „А“ националния отбор на България Петър Хубчев обяви група от 23-ма футболисти за световните квалификации срещу Франция на 07.10.2017 на стадион „Васил Левски“ и Люксембург на 10.10.2017 на стадион „Жози Бартел“.

Отборът ще се събере на лагер на 2 октомври на Национална футболна база в Бояна.

На 3 октомври селекционерът Петър Хубчев и футболисти от националния отбор ще вземат участие в среща с представители на медиите. Началният час на срещата ще бъде обявена допълнително.

Селекционерът прави много промени във всички линии. Вместо Китанов в тима се появява вратарят Благой Макенджиев. В защита се завръща Николай Бодуров, а Георги Терзиев от Лудогорец е извън групата. Бранителят на ЦСКА се изказа остро срещу националния селекционер, но явно томахавките са заровени.

В сравнение с мачовете с Швеция и Холандия липсват Старокин, Зехиров, Десподов, а Мартин Райнов от Берое отново попада в състава на Хубчев.

Състав на „А“ националния отбор на България за световните квалификации срещу Франция и Люксембург:

Вратари: Пламен Илиев (Астра, Румъния), Божидар Митрев (Левски), Благой Макенджиев (Пирин)

Защитници: Антон Недялков (ЦСКА), Страхил Попов (Касъмпаша, Турция), Божидар Чорбаджийски (ЦСКА), Петър Занев (Амкар, Русия), Васил Божиков (Слован, Словакия), Николай Бодуров (ЦСКА), Цветомир Панов (Ботев Пловдив).

Полузащитници и нападатели: Кристи…