Спорт

Обвиниха сина на Стойчо Младенов в отвличане

Александър, големият син на футболния треньор Стойчо Младенов, е обвинен в отвличане на собствената си дъщеря.

Майката на детето — Александра Саркизова, твърди, че от 72 часа не е виждала малката, а баща ѝ е изключил телефона си и е прекъснал всякакъв контакт с нея.

Бившият футболист на „Херта“, „Том“ и ЦСКА е взел малката от училище и е поискал тя да бъде отписана оттам. „Не ми звъни, свържи се с адвокат. Повече няма да я видиш“, написал в SMS той в отговор на позвъняване от страна на Александра.

От известно време Александра и Александър живеят разделени. Двамата нямат брак и затова се налага чрез адвокати да решат въпроса с родителските права.

„В деня, в който трябваше да подпишем споразумението за родителските права, Александър отишъл в училището на нашата Дария и казал на учителката, че иска да се разходи с нея, тъй като имал работа във Варна. Затичах се към училището, но ги изпуснах за малко. След това започнах да му звъня, но той ми затваряше. Накрая ми пусна смс, с който ми съобщи, че оттук нататък Дария ще живее при него и повече да не я търся. Опитах да се свържа и със Стойчо Младенов, и с жена му, но те не ми вдигат. В момента буквално не знам на кой свят съм“, разказва Александра Саркизова пред вестник „168 часа“.

Притеснената майка е подала сигнал до Второ РУ към ОДМВР-Варна.

„Нямаме брак, имаме равни права, но за мен това си е отвличане&quot…