Бизнес и Политика

Осем успешни предприемачи споделят своя опит

На 19 октомври в София ще се проведе първия ФОРУМ за споделен бизнес опит, в който успешни предприемачи в различни бизнес области ще споделя своя начин за преодоляване на трудностите в началото на бизнеса. Събитието се организира от BNI България – клон на международната организация за бизнес чрез препоръки BNI.

Осем от членовете на различните дружества на BNI в България, чийто път е провокация, преживяване и основа за успешен бизнес са избрани за говорители във форума ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС.

Очаква се събитието да събере над 200 представители на различни бизнеси, предприемачи и лидери. Темите, които ще представят лекторите ще са фокусирани върху личната история на всеки от тях и изборите, с които са развили своите компании, както и предизвикателствата, които са преодолели. В програмата са включени:

“Как да накараме служителите си да работят като съдружници” – Николай Кондев, собственик на рекламна агенция „Номер 1 Адвъртайзинг“, член на Дружество BNI Партньори.

„Успехът ръка за ръка с личната идеология“ – Павел Хрисков, основател на Интелексис България, член на Дружество BNI Успех

“Мениджър, фрийлансър, работодател, предприемач – какво научих от тези роли?” – Ангелина Пенкова, основател на маркетинг агенция Комтрейл, стратегическо маркетинг консултиране и комуникации

“Нищо няма да излезе от теб, Гена!”, Гена Събева, Събеви груп – консултант…