Бизнес и Политика

Успехът ръка за ръка с личната идеология

Лидерите на нашето време не са задължително световно известни. Техните компании не са задължително мултинационални. Техните страхове и умора ухаят на нашите. Техните премеждия са като тези на всеки от нас – безсънни нощи, много работа и много надежда, премеждия с вяра и лично отношение. Затова техните истории са вдъхновяващи и интересни.

На 19 октомври – четвъртък, София ще е домакин на първия ФОРУМ ЗА СПОДЕЛЕН БИЗНЕС ОПИТ. Събитието е част от цялостната стратегия на BNI България за популяризиране на успешни бизнес истории, чрез силата на нетуъркинга и създаване на условия за нов и динамичен климат в бизнеса. По време на събитието членове от различните BNI дружества в страната ще споделят трудностите, които са преодолели през първите години на своя бизнес растеж. Какви са предизвикателствата в началото, как успели предприемачи в различни сфери са се справили с турбуленцията и са имали силата и вярата да продължат напред ?! В днешния динамичен свят на иновации, раждане на стартиращи идеи, които се превръщат в мултинационални компании и преоткриване на личностното призвание, повече от всякога е силна жаждата за споделяне на собствен опит и за възприемане на споделеният чужд път.

За пътя от продавачка на копчета до инвеститор ще разкаже Гена Събева, Събеви Груп – консултант на инвеститори в строителството: Има една история за дете, което се прибрало с бележка от учителя. Майка му я погледнала и се просълзила. След това я прочела на глас: &bdquo…