Бизнес и Политика

Машините се съсредоточават върху технологиите за обработка, обслужващи хранително-вкусовата промишленост

Изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО,ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ ще представят различни видове машини, които се прилагат в модерните производствени процеси на всяка успешна компания. Най-голямото B2B събитие в хранително-вкусовата промишленост и хорека сектора ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център – София.

450 компании ще предложат своите продукти, предложения и решения на сектора в 6 изложбени зали. Интер Експо Център ще посрещне над 150 нови изложители и 80 чуждестранни участници. Фирми от Аржентина, Белгия, Великобритания, Австрия, Гърция, Испания, Италия, Полша, Португалия, Република Корея, Тайланд, Холандия, Украйна, Иран и Южна Африка ще донесат технологии и традиционни продукти от цял ​​свят.

Машини за успешен бизнес

Изложенията ще представят решения за опаковане и преработка на хранителната промишленост. Най-компактната машина MultiFresh ™ – R 105 MF, която е икономически ефективно решение за производството на висококачествени кожени опаковки, може да се види и на изложенията. Работи с фолио, разположено надолу, с дебелина до 350 м. Основният модел има същото техническо оборудване като големите модели, поради което R 105 MF дава възможност на дребните производители да започнат да произвеждат вакуумни опаковки.

Иновативни идеи за ценови етикети

Някои от световните лидери ще представят цялостни решения за иденти…