Изкуство и Общество

Мъж уби сина на гаджето си. Смятал, че е гей

37-годишен мъж беше обвинен в бруталното убийство на доведения си син, съобщи „Дейли мейл“. Мъжът от Лос Анджелис изтезавал и се гаврил с детето, защото смятал, че има хомосексуални наклонности.

Прокуратурата в американския град обяви, че Исауро Агире от Палмдейл в продължение на месеци е нанасял физически и психически травми на осемгодишното момче, което в крайна сметка е починало.

Майката на малкия Габриел – Пърл Фернандес, не е защитила сина си, а освен това е опитала да прикрие пред разследващите действията на своя приятел. Прокуратурата е повдигнала обвинения за убийство. Адвокатите на Исауро Агире твърдят, че действията му са непредумишлени.

В продължение на месеци 8-годишното дете е ходило със синини. Мъжът гасял цигари по кожата му, карал го да яде собствените си изпражнения, а освен това го обличал в женски дрехи. Често го биел и с бухалка.

Американските власти са започнали разследване и срещу социалните служби, които не са забелязали какво се случва в това семейство. Исауро Агире твърди, че не искал да убие сина на гаджето си, а само да го вкара в правия път.

Съдебните медици са убедени, че детето е починало от продължителите месеци наред действия на мъжа. По тялото му имало много сини и изгаряния. Обвинения са повдигнати и на майката на детето.