Спорт

Нови разкрития около сексскандала със съдийка

Жертвата на големия секс скандал, който разтърси родния футбол – кандидат-футболната съдийка Теодора Тодорова разказа подробности около атаките на областния шеф БФС в Монтана – Ангел Стоянов. Тя сподели защо и как е действала и изрази разочарованието си от липсата на подкрепа и разбиране в първите дни след избухването на скандала. Както е известно, от БФС в крайна сметка изгониха Стоянов и той вече няма нищо общо с централата.

„От самото начало той беше мъж, който просто иска връзка с жена. После се превърна в мой шеф. От него ми зависеше професията. Мечта ми е да съм футболен съдия, а покрай футбола се запознах с Ангел Стоянов. Той беше председателя на Областния съвет на БФС в Монтана.

Понеже не се познавахме и не знаеше как ще реагирам, започна с нещо от сорта “много си интересна като личност…“, „за теб може да се измисли нещо…“. Тогава съпругът ми каза – Този те сваля и ще имаме проблеми с него.

Издържах без грешка теста, но нарядите и излизането на терен зависеха от него. Не бях пусната нито веднъж, а той каза ,,че причината е, че съм обвързана с клуба. Това е така, но и други съдии бяха обвързани по този начин, а за тях не беше проблем.

Причината е, че толкова месеци не получи това, което иска. Каза ми какво е то на служебен обяд – иска неангажираща сексуална връзка, на което останах безмълвна. Той усети притеснението ми и ми даде срок да си помисля. Започна да …