България Север

Хелоуин парти в Габрово – детско събитие с кауза

снимка: ИМКА – Габрово

На 31 октомври, вторник, доброволците от Младежка банка Габрово организират Хелоуин парти, детско събитие с кауза. Началото ще бъде поставено в 17.00 часа в сградата на ИМКА – Габрово.

В програмата са предвидени много забавления тематични игри, конкурс за най – атрактивен костюм и разбира се лакомства, томбола и награди.

снимка: ИМКА – Габрово

Празненството е ориентирано към деца, на възраст от 6 до 12 години. Очакват се и по-големи деца и младежи като доброволци, подпомагащи в провеждането на празничната програма, обличането на костюми и гримиране на децата участници.

„Предизвикваме ви да бъдете креативни и интересни в превъплащаването си в най-различни и страшни герои.

Ако сте си избрали костюм, покажете ни го, ако ли не – ние сме ви подготвили.

Ако не сте си избрали грим, ние ще ви направим.

Ако не сте решили как да празнувате Хелоуин – елате в ИМКА!“, споделят организаторите.

Празненството, по повод Хелоуин, е част от поредицата „събития с кауза“, които ИМКА – Габрово реализира през 2017 година.

„Приканваме участниците да подкрепят каузата на Младежка банка Габрово, като заплатят стойността от 3 лева за участие в празника.“

Всеки закупен „дарителския билет“ ще участва в общата томбола с награди, а набраните средства ще допълнят фонда на Младежка банка Габрово, който подкрепя реализирането на проекти, насърчаващи гражданската активност и детското и младежко участие.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730