Бизнес и Политика

МЕСОМАНИЯ събира месопреработвателната промишленост в Интер Експо Център

От 8 до 11 ноември най-голямото бизнес събитие в София – изложенията МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ, ще съберат на едно място хранително-вкусовия бранш в залите на Интер Експо Център.

Иновативни технологии и решения

Изложението МЕСОМАНИЯ ще покаже най-добрата система за смилане на месо от Швейцария, нова система сушилня за сушене на сурово-сушени продукти от Италия и малка квалитетна техника за малки цехове от Валенсия, Испания.

Следвайки нарастващия спектър от индустрии за клиентите от цял ​​свят, японска корпорация успешно разчупи стандартната рамка и непрекъснато създава нови решения и новаторски продукти. Високопроизводителна претегляща и принтираща система DPS 5600 за предварително опаковани продукти с редуцирано работно натоварване и лесно и опростено опериране, с възможност за намален разход на етикета ще бъде представена на изложението.

Машина за опаковане на хранителни продукти в тарелки TSM 101-R. Машината за термоспояване е особено подходяща за ползване в гастрономи, малки заведения за хранене и др., тъй като тя обединява няколко фактора, като ниски разходи, функционалност и качество на продукта. Изключително практична и лес…