Изкуство и Общество

Двойна радост очаква кралското семейство

Двойно попълнение очаква кралското семейство. Това с радост твърдят таблоидите на Острова, цитирани от Блиц.

Наскоро стана известно, че Кейт Мидълтън, херцогинята на Кеймбридж, съпруга на внука на британската кралица и втори по ред за британската корона принц Уилям, очаква трето дете. Двойката вече има две деца: петгодишният Джордж, следващият наследник на трона, и двегодишната Шарлот.

Новината за това, че трябва да се готвим за появата на бял свят на близнаци, стана неочаквана за кралското семейство. Все пак в родословното дърво такива случаи са доста голяма рядкост. Двойката съобщи радостната новина първо на майката и на сестрата на Кейт. А кралицата, незнайно защо, разбра това едва благодарение на медиите.

Резултатите от ултразвука са показали, че Кейт ще има две момичета. В първите месеци на бременността си бъдещата майка на близнаци изпитваше доста трудности. Тя страдаше от силна токсикоза и поради тази причина не се появяваше на официални мероприятия, където присъствието ѝ винаги е доста желано.

Редица фенове на кралското семейство отбелязват, че с оглед на своето състояние Кейт изглежда доста слаба. Но всяка жена преминава през бременността си по различен начин. При това, младата херцогиня е под постоянен „медицински контрол“ и е обкръжена от любовта на своите близки, което често има целебен ефект.
От момента на обявяването на новото положение на съпругата на принц Уилям, тя вече успя, оправяйки…