Бизнес и Политика

Изложението „Светът на млякото” представя гордостта на българското производство – млечните продукти

Българското производство на млечни продукти се гордее със своята многовековна традиция. Уникални вкусове, които се харесват на всички хора по света, демонстрират майсторството на фирмите изложители в направата на млечните произведения. Тази година по време на изложението СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, което ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център, успоредно с МЕСОМАНИЯ, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ, ценителите на българското ще се запознаят с новостите в бранша.

Млечните продукти – гордостта на българския производител

Натурални продукти, които са произведени по класически технологии, в съчетание между старите автентични рецепти и съвременните изисквания за качество, ще бъдат представени в залата на СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО. Доброто здраве на хората и удоволствието от преживения вкус са запазена марка на изложението. TERTER и BULGAREA са продукти, които се стремят да задоволят разнообразието от предпочитания и изисквания за бяло саламурено сирене, кашкавал и кисело мляко.

Освен желанието на компаниите участници да продължават традицията на автентичния български вкус при производството на млечните си продукти, те считат, че имат достойната и постижима цел за изнасянето на тези продукти извън гр…