Бизнес и Политика

Започва изложение „Месомания”

Най-авторитетното професионално събитие за месната индустрия в България. Това е изложението МЕСОМАНИЯ. 24-ото издание на форума, представящ многобройни възможности за бизнес развитие, ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център. Участие в него ще вземат български и чуждестранни компании – производители, вносители и търговци на месо и месни продукти.

Посетителите на МЕСОМАНИЯ ще открият машини и оборудване, иновационни технологии, адитиви, опаковки и опаковъчни машини, специализирани транспортни средства, индустриални подови и стенни покрития, консумативи и всичко друго, необходимо за месната индустрия и търговия. МЕСОМАНИЯ, която се организира от Асоциацията на месопреработвателите в България в партньорство с Интер Експо Център, ще се проведе успоредно с изложенията СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ. През тази година в събитията ще се включат повече от 450 участници от целия свят.

Съвременни машини и роботизирани технологии

По време на МЕСОМАНИЯ ще могат да бъдат открити най-съвременните машини и технологии за месопреработвателния сектор. Сред тях ще бъдат системи за смилане на месо, сушилни за сушене на сурово-сушени продукти. Многобройни ще бъдат и високотехнологичните предложения за опаковане и брандиране на хранителни продукти. Те са подходящи за всички хранителни продукти, за опаковане на меса и месни продукти, колбаси, слайс меса, полуфабрикати, рибни и мо…