Бизнес и Политика

Изложенията за хранително-вкусовата промишленост и хорека сектора започват

Изложенията в хранително-вкусовата промишленост и хорека сектора – МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ са най-голямото бизнес събитие в София. Те ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център – София.

Участие в церемонията по откриване, която ще се проведе от 14:00 часа, ще вземат: заместник-министърът на земеделието Лозана Василева, омбудсманът на Република България Мая Манолова, Ивайло Иванов – управител на Интер Експо Център, Атанас Урджанов – председател на УС на Асоциация на месопреработвателите в България, инж. Димитър Зоров – председател на УС на Асоциация на млекопреработвателите в България, Мариана Кукушева – председател на УС на Национален браншови съюз на хлебарите и сладкарите, Радослав Радев – председател на УС на Национална лозаро-винарска камара, Константин Ламбрев – председател на УС на Съюз на преработвателите на плодове и зеленчуци, Михаил Абаджиев – председател на УС на Национална асоциация Хотел, Ресторант, Кафетерия и Албена Симеонова – председател на Българска асоциация биопродукти.

По време на мащабното събитие повече от 450 фирми ще представят продукти и иновации от най-високо ниво. Интер Експо Център ще посрещне над 150 нови изложители и 80 чуждестранни участници. За поредна година Интер Експо Център и пет браншови организации – Асоциацията на месопреработвателите в България, Асоциацията на млекопреработвателите в България, Националният браншови съюз на хлебарит…