Интериор

Модерен интериорен проект за просторен апартамент

В статията ви показваме един модерен интериорен проект за просторно жилище, разположено в сърцето на Москва. Жилището е собственост на модерно семейство, обичащо нестандартното, ценящо изкуството и държащо на естетиката. Изпълнен в духа на минимализма, проекта има свой собствен характер и включва всичко, което е необходимо за удобен и спокоен начин на живот.

Сърцето на жилището е просторната всекидневна, съчетана с кухня и трапезария. Тук наблюдаваме смесица от стилове в различни насоки – груби довършителни материали като бетон и камък, допълнени от дървени подове и детайли в меки натурални цветове. В дневната зона откриваме уютно място за почивка и мултимедийни изживявания, гарантирани от наличието на широкоекранен телевизор и високо ефективна озвучителна система.

Кухнята, присъщо за размерите на жилището, е голяма и на пръв поглед много функционална. Разполага с много отворени и затворени места за съхранение, вградени кухненски уреди и широк кухненски остров, който може да се ползва и като маса за бърза закуска.

Ще надникнем и в основната спалня, където откриваме една просторна и уютна обстановка събрала в себе си много чар и функционалност. Благодарение на приобщения балкон, спалнята предлага много допълнително пространство, което е използвано за създаване на зона за релаксация в близост до прозорците, оборудвана с удобни кресла и мини библиотека – място, подходящо за четене или слушане на класическа музика.