Спорт

Топ 50: Бисерите на Венци Стефанов

В първенство ни има един куп колоритни личности. Президентът на Славия и член на Изпълкома – Венци Стефанов винаги има интересно и различно мнение за нещата. Той никога не крие какво мисли за даден проблем и интерпретациите му често будят вълнение. Предлагаме ви някои от най-култовите му изказвания, събрани от „Топспорт“:

1. „Ще си умра дебел и гладен!“, отговаря Стефанов на въпрос дали е спазвал някога диета.

2. „Нямам нищо против компютрите, но не може почти всяко 6-годишно дете вече да е с очила“, възмущава се силният човек в Славия.

3. „Петев бил доволен! От какво? Майко мила, майко мила. Все съм виждал нахалство, но като това няма. Нали знаете къде се намира Баховица? Може би не разбирам от футбол, сигурно съм много дебел или нахален, но аз се срамувам. Отсреща един 16-годишен ни направи на щайга. Развинти ни кофите“, коментира Венци измъчена победа на националите ни.

4. „Петев ще има картбланш от БФС, ако има дупе“, гласи друго негово изказване.

5. „Нищо чудно да ни бият насред София и да станем за т*шак на врабчетата“, разкрива прогнозите си за мач на националния отбор срещу Грузия.

6. След нулево равенство между Славия и Локомотив (София): „По-добри сте вие, ама на кегелбан. Нямате победа тук от сто години“.

7. „Имам чувството, че ме е ударил токов удар“, коментира Стефанов злощастно загубен мач в „Овча купел&quo…