Спорт

Хората на Любо Пенев с писмо до Бойко Борисов

Инициативният комитет, който издига кандидатурата на Любослав Пенев за президент на БФС на предстоящия конгрес, написа отворено писмо до премиера Бойко Борисов.

Ето и писмото:
Отворено писмо до Премиера и Министъра на спорта от ЛЮБОСЛАВ ПЕНЕВ , В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ 20 НОЕМВРИ 2017 Г. НА ВНИМАНИЕТО НА Г-Н БОЙКО БОРИСОВ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

КОПИЕ: Г-Н КРАСЕН КРАЛЕВ МИНИСТЪР НА МИНИСТЕРСТВОТО НА СПОРТА
КОПИЕ: ВСИЧКИ ОТГОВОРНИ МЕДИИ

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ,
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МИНИСТЪР КРАЛЕВ,

Позволяваме си да ангажираме вниманието ви ОТНОСНО: предстоящия конгрес на Българския футболен съюз (БФС) Не е нужно да ви описваме ситуацията в БФС. Ще използваме само един цитат от уважавана българска медия „едва ли има друга страна, в която футболът да е такъв фарс“, в статия „БФС се заличи от футболната карта” . Статията е от 24.10.2017 г. в trud.bg. И понеже БФС представлява националния футбол бихме ги коригирали малко: БФС заличи България от футболната карта. Тъй като сте спортно ангажирани държавници искрено се надяваме да сте я прочели, ако ли не, направете го. Кратко и ясно е описано състоянието в БФС. Тези господа от БФС управляват „Цар Футбол“, а интерес към него имат милиони българи. Не е за подценяване. Това е спорт, който носи огромни емоции и слава на България, той е социален феномен.

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ,