Изкуство и Общество

Българин може да е прегазил нарочно млада британка

Доставчик на храна от индийски ресторант умишлено блъсна с колата си млада жена, пише Cornwalllive, цитиран от Блиц.

Хана Харис свидетелства, че шофьорът минал нарочно с колата си през нея в Торкуей, Девън, след като имали спор относно поръчката.

„Чувствам се ужасена, не мога да спя, не мога да ходя и много ме боли,“ казва 21-годишната англичанка. Тя е със счупен глезен на няколко места, който тепърва ще бъде опериран над три часа, счупена китка, следи от автомобилни гуми на корема и рани по главата.

Инцидентът станал около 20 часа вечерта в сряда, когато Хана поръчала храната по телефона. „За нещастие, докато той пристигне, съм заспала“, разказва тя.

„Така че когато моят годеник Сам е отворил вратата, той казал на доставчика, че не иска поръчката, тъй като не е знаел, че аз съм я поръчала.“ Сам Уидър, годеникът на Хана, казва: „Шофьорът беше бесен, настояваше, че сме поръчали и трябва да платим храната. Той после ме сграбчи и започна да ме бие. Удряше ме в лицето пред дома ни.“

Хана се събудила от шума и излязла навън. Когато разбрала какво става, тя се опитала да спре боя и направила снимки за доказателство. Тя разказва: „Когато достъвчикът видя, че правя снимки, се качи в колата си и потегли направо към мен, бързо. Бях хвърлена върху капака му и висях така, докато той караше с мръсна газ около 50 метра. После аз паднах, той спря колата, след това потегли и нарочно мина през ме…