Бизнес и Политика

Преференциални цени за участие в изложение MachTech&InnoTech до 11 януари

До 11 януари 2018 г. българските и чуждестранните компании, заявили участието си в международното изложение MachTech&InnoTech, ще могат да се възползват от преференциалните цени за участие. Единственият специализиран форум за машини и технологии в металообработката в България ще се проведе от 26 до 29 март 2018 г. в Интер Експо Център – София.

По време на изложението компаниите в бранша се запознават с новостите в металообработката, лазерните технологии, машинното проектиране, индустриалната автоматизация, електроника и проектиране. Защото форумът е определян като платформа, на която се разкриват необятните възможности на машините и високите технологии. Все по-стремглаво развиващият се софтуер, необятните възможности на 3D принтирането и чертаещите бъдещето промишлени роботи ще бъдат под „светлините на прожекторите“ на MachTech&InnoTech 2018.

85% са заетите площи

Само месец след стартирането на кампанията за провеждане на международния форум, 85% от изложбените площи вече са заети. Последното издание на MachTech&InnoTech събра повече от 120 водещи компании, представляващи над 250 световни бранда. Най-много бяха изложителите от секторите на металообработката и инструменталното оборудване (65%), следвани от индустриалната автоматизация и индустриалния софтуер (20%) и компаниите от направление качествен контрол и тестване (10%).

Освен увеличаване на българските и чуждестранните и…