Изкуство и Общество

Мъж правил секс с мъртва жена, за да я събуди

Мъж от източния американски щат Кънектикът беше осъден на една година затвор, защото правил секс с мъртвата си приятелка „в опит да я събуди“, съобщи „Ню Йорк поуст“, позовавайки се на властите. 39-годишният Арън Грейзър беше признат за виновен от съда и отива зад решетките. Американецът се надявал, че чрез сексуалния акт ще „събуди“ безжизнената си приятелка, която според разследващите е била мъртва от часове.

Полицията разкри повече подробности за случая. Грейзър открил безжизненото тяло на своята приятелка в нейния апартамент. След това решил, че сексът е най-доброто решение да я съживи. Той разказал по-късно пред следователите, че тя не обичала да си ляга с него.

„Той е знаел, че тя не обича да прави секс с него. Поради тази причина решил, че може да се събуди, ако имат сексуален контакт“, заяви един от разследващите. Арън Грейзър вързал глезените и китките на жената към леглото. След като приключил, потърсил помощ от неин съсед, който бил лекар.

На място са пристигнали медици и полицаи, които констатирали смъртта на жената. Според тях тя е била мъртва от няколко часа. Аутопсията е показала, че по крайниците няма синини, което означава, че по това време не се е стичала кръв. Причина за смъртта е прием на свръхдоза наркотици. Жената е била хероинозависима. Мъжът не е виновен за смъртта й.