България Север

Каква ще бъде Годината на жълтото земно куче

Китайската нова година започва на 16 февруари 2018-а

Според китайския календар тогава ще започне Годината на кучето. Всяка година освен животно, си има и елемент, а елементът за следващата година е Земя. Земята пък от своя страна е свързана с жълтия цвят. Ето защо и 2018 година ще бъде годината на Жълтото земно куче.

На 16 февруари темпераментният и шумен Петел ще отстъпи място на Жълтото земно куче, под чието влияние ще останем до 4 февруари 2019 година.

Хората, родени в Годината на кучето (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018), притежават най-добрите черти на човешката природа. Те са честни, приятелски настроени, лоялни, умни, великодушни и имат силно чувство за отговорност. От негативна гледна точка те могат да бъдат студени, ужасно упорити, прекалено критични към другите и не винаги добри в социалните дейности.

Каква ще бъде 2018 година?

Китайският хороскоп показва, че след огромните предизвикателства през последните две години, Годината на жълтото земно куче може да се очаква да бъде много по-малко драматична за всички животински символи. Тъй като Кучето е животно на действието, това ще бъде добра година във всяко отношение, но и изтощителна.

„Планиране“, „отлагане“ и „небрежност“ са думи, които ще трябва да премахнете от речника си в годината на жълтото куче. Кучето ще ускори инициирането на всичко, но това в същото време ще доведе до натиск и стрес в ежедневието.

За хората, родени под знака на Кучето, 2018-а ще е много добра година по отношение на финансовите аспекти, но трудна от гледна точка на здравето.

Конструктивен и ефективен мислител, Кучето напредва трудно, но с много добре дефинирана цел. То е посветено на своя идеал, но винаги ще се съобрази с правилата, определени от мнозинството. Поради високото си ниво на морал и идеализма си, то има тенденция да надхвърля границите си и може да изисква прекомерна лоялност и послушание от другите.

Кучето не е сантиментално, но е добър борец и добър настойник. Никога няма да допусне поражение или неуспех да го свали, но то няма и да се самозабрави, след като постигне успех.

Годината на жълтото земно куче е година на социална промяна, а също и промяна в начина, по който живеем живота си. Ще забележим промени относно това как се храним, относно нашите навици.

Под егидата на символа Куче, новата година обещава отвореност, толерантност и иновации, положителни промени. Всички ще имаме възможността да подобрим живота си и да го направим по-красив, но не и с цената на мързелуване.

По отношение на любовта ще задуха така чаканият вятър на промяната и ще видите редица промени в любовния ви живот. Това е времето на самотните, търсещи любов, които ще трябва да се доверят на чувствата си. Ще има повече бракове, както и повече бебета.

По материали от интернет

Материалът Каква ще бъде Годината на жълтото земно куче е публикуван за пръв път на Новини от Плевен – „BG Север“.