България Север

Институтът за пътна безопасност се представя утре в пресклуба на БТА в Плевен

Сдружение „Институт за пътна безопасност” (ИПБ), обединяващо експерти по пътна безопасност, пострадали от ПТП и организации от цялата страна, със съдействието на Българската телеграфна агенция организират утре – 10 януари (сряда) 2018 г. от 11.00 до 12.00 часа в пресклуба на БТА в Плевен (ул. Д. Константинов“ 23) пресконференция на тема „НЕ на жертвите по пътищата на България!”.

Членове на Института за пътна безопасност ще проведат пресконференции по същото време от 11.00 часа на 10.01.2018 г. в: Бургас, Плевен, Пловдив, Варна, Русе, Стара Загора, Благоевград и Разград. На пресконференцията експерти от ИПБ ще представят предложения за ограничаване на пътнотранспортния травматизъм в страната.

Желаещите да присъстват на събитието, като представители на институции/медии отговорни за безопасността на движението по пътищата, могат да потвърдят участие на: тел: [+359] 888 37 89 85, eл. поща: ptp2017.bg@gmail.com.

Институтът за пътна безопасност набира членове и в Плевен

Материалът Институтът за пътна безопасност се представя утре в пресклуба на БТА в Плевен е публикуван за пръв път на Новини от Плевен – „BG Север“.