Изкуство и Общество

Мъж изпрати голи снимки на жена на шефа й

30-годишен мъж от американския щат Флорида изпрати голи снимки на жена на нейния шеф, за да й отмъсти, предаде „Фокс нюз“. Той прибегнал до тези действия, защото дамата не искала повече да го вижда. Джузепе Гарибалди, носещ името на обединителя на Италия, се запознал с жената през месец ноември в сайт за запознанства. Двамата излизали известно време и имали интимна връзка. Разследващите посочиха, че са спали заедно поне пет пъти.

По време на интимните контакти Гарибалди я снимал с телефона си и я заплашил да покаже голите й снимки на други хора. Мъжът подозирал, че дамата се виждала с други мъже, освен с него. Гарибалди снимал любовницата си и докато спяла. Наскоро жената казала на 30-годишния си приятел, че повече не иска да го вижда. Още на следващия ден колата й била надраскана с ключ, но тя не подала сигнал в полицията, защото нямала ясни доказателства, че Гарибалди е отговорен за това.

30-годишният американски гражданин изпратил голите й снимки на нейния началник, а освен това публикувал няколко и в социалните мрежи. Освен това заплашвал жената да дойде в дома й. Полицията в крайна сметка арестува мъжа. Повдигнати са му обвинения в тормоз, преследване и изнудване. Жената е работила като учителка в детска градина. Гарибалди се надявал, че изпращайки снимки на нейните началници в детската градина, ще опетни името й.