Изкуство и Общество

Предсказанията на личния астролог на Путин

Руският астролог Павел Глоба, който е известен с това, че предсказа победата на Доналд Трмъп на президентските избори и за който се смята, че е личен астролог на руския президент Владимир Путин, направи прогнозата си за това как ще се развива светът през Новата година и как да се държим. Според него апокалипсисът се отлага. Светът няма да стане свидетел на война или революция, поне не и през идните 12 месеца.

По Китайския хороскоп от 16 февруари се влиза в Годината на кучето, което носи спокойствие и уравновесеност, а стихията на Земята ги засилва. Годината е добра за разрешаване на заплетени конфликти и за реализиране на финансови сделки. За разлика от 2017-а Новата година е изпълнена с повече стабилност, която обаче ще трябва всеки да извоюва с повече работа и усърдие.

Кучето символизира вярност и преданост. Затова ако има промени и невярност, то те могат да доведат до пълен крах на надеждите и плановете за бъдещето.

Във финансово отношение годината ще е стабилна, но трябва да се има предвид, че като е стабилна в богатство, така може да се окаже стабилна и в бедност, предупреждава Глоба. Той съветва хората да са по-загрижени за собствените си дела, а не толкова в тези на другите.

Относно кариерното развитие, то е добре да се избягва смяна на работното място, ако не е крайно наложително. Издигането в йерархията ще могат да реализират онези, които предлагат нестандартни решения на проблемите и успешно излизат от сложни ситуации. За р…