Спорт

Раева заподозря Нешка Робева в шпионаж?

Председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева публикува дълго съобщение в социалната мрежа „Фейсбук“.

Поводът за това е станало според думите й поведение на треньорка, която е присъствала на контролното състезание на ансамбъла и е заснела новите съчетания, пише „Блиц“. Преди събитието треньори и ръководители помолиха присъстващите медии и фенове да не публикуват и разпространяват новите композиции, за да не станат достояние на съперниците.

Ето какво написа Илиана Раева в профила си във „Фейсбук“:

В сряда, на представянето на новите композиции на ансамбъла, помолих медиите и дошлите фенове да не снимат съчетанията и да бъдат възможно най-пестеливи в репортажите си по телевизиите, сайтовете и социалните мрежи, за да запазим интересните си и оригинални елементи до старта на сезона и най-вече музиките на композициите. Всички медии и присъстващи фенове бяха коректни, за което използвам случая да им благодаря! Благодаря ви!

Момичетата играха много мотивирани, със страхотно настроение, силно и завладяващо. Зрители, съдии и треньори останаха очаровани от новите композиции и музики на ансамбъла ни. Съчетанията ни наистина са много впечатляващи и очаквам отново да са хит в световната гимнастика и тази година, така както бяха миналата. Елементите ни са трудни, много оригинални и атрактивни. Освен всичко, елементите ни са с висока стойност, което е важно за крайната оценка. Не всеки треньор им…