България Север

БСП – Габрово отбеляза Деня на труда

снимка: БСП – Габрово

Първомайско тържество събра десетки габровци в парк „Маркотея“, които отбелязаха Международния ден на труда и работническата солидарност. Събитието по традиция се организира от структурата на БСП в Габрово и премина под мотото „Срещу мизерията и грабежа“.

снимка: БСП – Габрово

В празника се включиха народният представител от левицата Кристина Сидорова, областният председател на БСП Николай Григоров, председателят на общинската организация на социалистите Здравко Кънчев, членове и симпатизанти на партията.

снимка: БСП – Габрово

Присъствалите на събитието имаха удоволствието да се насладят на хубава българска музика и да наблюдават участието на Клуба за народни танци „Балканджии“ към НЧ „Св. Св. Кирил и Методий“ – кв. Бичкиня, и заедно с тях да се хванат на първомайското хоро.

снимка: БСП – Габрово

Празникът в парк „Маркотея“ беше открит от областния председател и общински съветник от БСП Николай Григоров.

снимка: БСП – Габрово

Приветствие отправи и лидерът на левицата в Габрово Здравко Кънчев. Народният представител Кристина Сидорова изказа своята благодарност към хората на труда, които с усилията си всеки ден работят за по-доброто бъдеще.

снимка: БСП – Габрово

„Време е, Вие хора на труда да получавате достойно заплащане и по-добри условия на труд. Време е да сложим край на мизерията и грабежа. Изказвам своето дълбоко уважение към хората с побелели коси, съградили с ръцете и труда си България и Габрово. Извинявайте, че не успяхме да съхраним построеното от вас, но вярвам, че сме си научили уроците си и няма да допуснем повече разруха“, заяви Сидорова.

снимка: БСП – Габрово

снимка: БСП – Габрово

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730