България Север

И родителите на децата от „Арлекино“ искат среща с кмета Спартански

И родителите на децата от вокална група „Арлекино“ при читалище „Съгласие 1869″ в Плевен искат среща с кмета Спартански. Те са изпратили писмо заявление, което публикуваме без редакторска намеса.

ДО КМЕТА НА

Гр. Плевен
С копие до
средствата за масова информация-Плевен

ЗАЯВЛЕНИЕ
от
РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦАТА ОТ ВОКАЛНА ГРУПА „АРЛЕКИНО“

при читалище „Съгласие 1869″ гр. Плевен

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН КМЕТ,

Ние родителите на децата от вокална група „АРЛЕКИНО“, след като се запознахме с ПРОТОКОЛ №2 от заседание но Комисия за разглеждане и класиране предложения, съгл. Правилник за условията, реда и критериите за предоставяне на финансови средства за съфинансиране на културни проекти на територията на Община Плевен, със смущение и неяснота установихме, какви ниски оценки са дадени от членовете на комисията, включително и отразени оценки 0 /нули/ в графата за Художествени критерии и по-точно за Оригинална творческа концепция и художествена стойност. Ние, заедно с ръководителките на групата, знаем какъв труд вложиха децата за подготовката на концертите, присъствахме на тези концерти и видяхме с каква радост се гледаха, особено от детската публика.

Желанието и молбата ни към Вас е, да дадете съгласие и ни позволите да се срещнем с членовете на Комисията в удобно или регламентирано време за един разговор, който да даде яснота за отношението, проявено към нашите деца и като жители на града да получим повече информация за работата на комисията и начина по който се извършва финансирането на подобни проекти, все пак тези деца са бъдещето на града и неговото представяне като модерен и съвременен културен център.

Приемете нашето уважение, вярваме, че ще се отзовете на молбата ни и очакваме желаната среща.

Предоставям за връзка тел. 0892 277 944 и e-mail: malina.pleven@gmail.com

Дата: 29 май 2018 г.
Гр. Плевен
Милена Коцова, представител на всички родители

Материалът И родителите на децата от „Арлекино“ искат среща с кмета Спартански е публикуван за пръв път на Новини от Плевен – „BG Север“.