България Север

Ловък крадец „щипна“ портмоне под носа на собственичката му

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Ловък крадец успя да задигне портмоне, с намиращите се в него пари и дебитна карта, под носа на собственичката им. Престъплението било извършено вчера (11 юни), съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово.

Тогава в полицията бил получен сигнал от 45-годишна жена от Габрово, която заявила, че докато пазарувала в магазин на ул.“Капитан дядо Никола“, неизвестно лице използвало невниманието ѝ успяло да открадне портмонето ѝ с 80 лв. и дебитна карта. По случая е заведена преписка.

Снимката е илюстративна

След проведени оперативно-издирвателни действия от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Габрово, 19-годишен младеж от Габрово бе уличен за извършител на кражба на 14 лотарийни билета от бензиностанция в Габрово.

Престъплението е било извършено в началото на юни т.г. По случая е заведена преписка.

снимка: Пресцентър МВР, Архив

Полицията в Габрово арестува 37-годишен мъж, заради притежание на наркотици, информират още от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Белезниците щракнали около ръцете му на 6 юни, около 22.30 ч., в района на площад „Възраждане“ в Габрово, след като полицейски служители извършили проверка на 37-годишния габровец.

У него били намерени 2 свивки със суха листна маса, която при полевия наркотест реагирала на марихуана. Наркотикът бил иззет, а мъжът – задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730