България Север

Мъж пострада при катастрофа на пътя между Карамичевци и Батошево

52-годишен мъж пострадал при катастрофа на пътя между селата Карамичевци и Батошево. Сигналът за инцидента постъпил в севлиевската полиция снощи, около 18.30 ч.. На място е изпратен полицейски екип.

Според първоначални данни, водачът на товарен автомобил „Рено“ – 51-годишен мъж от плевенското село Асеновци, изгубил контрол, автомобилът се ударил в скат вдясно от платното, след което се блъснал в насрещно движещо се „Пежо“, управлявано от 41-годишна жена от Севлиево.

При катастрофата пострадал пътувалият в лекия автомобил 52-годишен мъж от с. Стоките, настанен за лечение в болница с фрактура на гръдната кост.

Водачите са тествани за употреба на алкохол – техническото средство отчело нулеви резултати. На местопроизшествието е извършен оглед.

Причините за инцидента са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Бързо производство е образувано срещу водач, шофирал след употреба на наркотично вещество, допълват още от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово.

В понеделник вечерта, около 21.00 ч., на ул. „Стефан Пешев“ в Севлиево, полицейски екип спрял за проверка „Дачия“.

С техническо средство било установено, че водачът – 30-годишен мъж от с. Градница, управлявал колата след употреба на марихуана. По случая е започнато бързо производство.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730