Бизнес и Политика

В разгара на лятото Sofia Ring Mall ви прави част от приказната легенда на ЛЕГО

Sofia Ring Mall ще има удоволствието да потопи малчугани и техните родители в повече от вълнуващо ЛЕГО изложение, което включва над 151 хиляди блокчета LEGO на едно място, преживели игрите на 2 поколения Лего строители. Защото ЛЕГО означава преди всичко предизвикателство, изкусност, майсторство и не на последно място – трудно придобит, но сладък опит. Организаторите са осигурили макети на известни сгради, герои от комикси и техните возила и куп други шаблони на приказна тематика.

Всички любители ще имат възможност да се потопят в необятния свят на Лего, в разгара на лятото – от 4 до 31 август в любимия ни Sofia Ring Mall. Всеки уикенд  до края на експото, ЛЕГО строителите ще могат да творят в специално пригодените за тази цел работилнички, с работно време петък – от 12 до 17часа. А през уикендите между 11 и 18 часа ще се строи на воля на ниво +1. Моментът е изключително подходящ за стихийно развихряне за всички запалени фенове на датската марка, защото тук ще може да строиш каквото ти хрумне – от приказни замъци до гигантски фигури на животни.

Очакват Ви страхотни състезателни игри, а победителите ще спечелят невероятни подаръци, любезно предоставени от КОМСЕД. Не пропускайте изненадите и наградите, сред които ще има и ваучери с добри дискаунти.

Вземи приятел, компанията си или децата и заповядай. Забавлението е гарантирано!

ЛЕГО експо затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя незабравими преживявания на своите клиенти. Повече информация може да намерите на www.sofiaring.bg и на нашата официална фейсбук страница:https://www.sofiaring.bg/en/event/lego-expo-2018 .