Интериор

Модерен интериор на просторен апартамент в Санкт Петербург

Колкото по-голямо е едно жилище, толкова по-голяма свобода притежаваме, за да направим неговия интериор това, което винаги сме искали. Такъв е и случая на жилището, което ще ви покажем в тази статия. Големината от 102 м² и възможността за реконструкция на етажния план превърнали апартамента в празно платно, върху което дизайнерът Петър Сергеев имал възможността да направи всичко, което поискали неговите клиенти.

Жилището се намира в стара жилищна сграда на площад „Петроград“ в Санкт Петербург, а желанието на неговите собственици било да притежават светло и модерно жилище, изпълнено с много простор, семпли форми и изобилие от естествени материали. Начинът на строителство, използван при сградата, дало възможност да се бутат и преместват стени, което от своя страна минимализирало ограниченията пред дизайнера и строителната фирма. След сериозните промени, които били направени, жилището разполага с обща кухня и хол, основна баня и баня за гости, гардеробно помещение, спалня и детска стая.

По-долу сме ви приготвили достатъчно снимки, за да разгледате жилището в детайли, така че няма да се спираме на всяка стая по отделно. В заключение можем да кажем, че естествените довършителни материали са ключови за този проект. Те придават модерен и елегантен вид на жилището и създават комфортна обстановка, а постигнатите чрез тях контрасти правят интериора интересен и ярък.