България Север, Спорт

„Спартак“ (Плевен) стигна до точката в продължението

Отборът на футболния „Спартак“ (Плевен) завърши 1:1 срещу новака в групата „Ком“ (Берковица) и вече трети мач не познава вкуса на победата.

Плевенчани имаха пълно превъзходство през целия двубой, но стигнаха до точката в даденото от съдията продължение. „Спартак“ създаде положение още в 1 минута, а в 3 минута и гредата помогна на гостите.

В 15 минута „Ком“ откри резултата при единствената си атака в мача. Цветан Цветанов се възползва от грешка в защитата на „Спартак“ и прати топката в мрежата. Плевенчани реагираха, но така и не успяха да стигнат до равенство.

Цялото второ полувреме се игра пред вратата на „Ком“, но топката така и не влизаше в мрежата. Гостите бавеха играта, бранейки крехката си преднина, което накара главния съдия да даде 10 минути продължение. В 92 минута след продължително разбъркване Ивайло Иванов вкара за 1:1. Гостите награбиха съдията, претендирайки за нарушение срещу техния вратар, като най-дейният от тях получи червен картон. В оставащите до края минути „Спартак“ създаде 2 положения, но така и не вкара победния гол.

Материалът „Спартак“ (Плевен) стигна до точката в продължението е публикуван за пръв път на Новини от Плевен – „BG Север“.