България Север, Общество

Денят на възрастните хора ще бъде отбелязан в Габрово с концерт

снимка: Община Габрово

Представители на габровски социални услуги и неправителствени организации организират концерт, по случай Международния ден на възрастните хора, информираха от местната общинска администрация. Събитието ще се проведе днес, 1 октомври, от 10.30 часа в Спортна зала „Орловец”.

Организатори на тържеството са Дневния център за стари хора, Сдружение „Пациенти с онкологични заболявания и приятели” Женско благотворително дружество „Майчина грижа”, Сдружение „Дружество на диабетиците „Рачо Ковача”, Български червен кръст и Дамски клуб към БЧК, Клуб на инвалида, Клуб на пенсионера, Център за социална рехабилитация и интеграция и Дома за възрастни хора с физически увреждания.

В програмата ще участват певческа група „Недевци”, танцова група от Центъра за социална рехабилитация и интеграция, певческа група от Сдружение „Пациенти с онкологични заболявания и приятели”р ВГ „Омая” при НЧ „Нов живот” – с. Кметовци, ВГ „ Надежда” при НЧ „Априлов-Палаузов” и Клуб на инвалида, ВГ „Настроение”, трио „Пей сърце” и Петър Райков при НЧ „Габрово-2002”.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730