България Север

Есенното турне на Царете на хумора – Тутурутка, ще премине през Габрово

снимка: Рекламна агенция „Елмазови“

След грандиозните концерти в САЩ и Канада, Царете на хумора тръгват на есенно Тутурне в България. Комиците ще представят новата си програма, по-смешна от всякога, както и новия си летен хит – песента „Ше те лайкна“.

снимка: Рекламна агенция „Елмазови“

В Габрово групата ще гостува на 25 октомври. Концертът започва в 19.00 ч. в Дома на културата „Емануил Манолов“, съобщават организаторите за Габрово – рекламна агенция „Елмазови“. Билети може да закупите от фото студио „Спринт“, ул. „Радецка“ № 24-26.

снимка: Рекламна агенция „Елмазови“

От кухнята на шоуто изтече информация, че зрителите ще се насладят на страстни ритми и танци в Школата по Цицомба с Майстор 7 дан Алфредо Стораро, както и ще проследят на живо поредния епизод от култовата сапунена сага БАЙГЪН, в която толерантният Аладин и коварният Шейтан водят епична битка за сърцето и ръката на малката Карабатак.

снимка: Рекламна агенция „Елмазови“

Групата ще представи за пръв път пред публика най-новата си песен „Ше те лайкна“, в която участва и талантливият варненски певец и шоумен PRINCC VIHREN. Клипът на парчето бе заснет преди броени дни в Ретро Музей – Варна и веднага превзе интернет.

От екипа на шоуто споделят, че това е може би един от най-скъпите музикални видеоклипове в България, в който са използвани уникални винтидж автомобили на стойност над 1 милион лева. В правителствената „Чайка“ се е возил дори самият Брежнев, разказаха сценаристите.

В програмата ще има и анимация с награди за публиката. Обиколката включва най-големите градове в страната и по традиция приключва във Варна.

„Заповядайте на 25 октомври в 19 часа в Дом на културата „Емануил Манолов“ в Габрово! Забавлението е гарантирано!“

Медиен партньор на събитието е „Габрово Нюз“.

снимка: Рекламна агенция „Елмазови“

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730