България Север

Ученици управляваха за ден офиса на НАП в Габрово

снимка: НАП – Габрово

Габровският офис на НАП и тази година се включи в националната инициатива „Мениджър за един ден“ на „Джуниър ачийвмънт България“. Целта на инициативата е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст от 16 до 23 години.

По време на инициативата висши държавни управници, директори, мениджъри и топ служители, от всички сфери на бизнеса и обществения живот, помагат на младите хора да се запознаят с реалната работа на съответната институция.

Директорът на офиса на НАП в Габрово Драгомир Кунев прие в своя кабинет общо петима ученици, трима от ПГИ „Рачо Стоянов“ – Мая Маринова, Мариета Рашкова, Тодор Вълев и двама от Професионалната гимназия по туризъм „Пенчо Семов“ в Габрово – Гергана Гюрова и Виктор Стоянов.

В работна атмосфера Драгомир Кунев разясни на учениците основните задачи и приоритети на данъчната администрация, как функционира тя, а също и за отговорността, която те имат към обществото и държавата.

На всеки един от учениците бе дадена възможността да бъде директор на габровския офис на НАП и в реална работна среда да реши определени казуси.

За отличното справяне с поставените задачи на всеки от учениците Драгомир Кунев връчи сертификат.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Материалът Ученици управляваха за ден офиса на НАП в Габрово е публикуван за пръв път на Gabrovo News.