България Север

Тайните на властта и нагласените поръчки представя в роман Елена Чамуркова

Представяне на Елена Чамуркова и книгата й
„Обществена поръчка” в Габрово

Екипът на Регионалната библиотека „Априлов – Палаузов“ кани всички габровци, читатели, приятели и почитатели на словото на среща-разговор с Елена Чамуркова – журналист и автор на роман, който разбуни духовете в българското общество.

Това е нейната книга „Обществена поръчка“, която през тази година се присъедини към съвременното българско литературно семейство.

Романът, определян като остър политически трилър, повдига завесата над властта, корупцията, журналистиката и мръсните тайни помежду им, които остават скрити за хората.

Основната сюжетна линия в книгата се завърта около подготовката и случването на изборна политическа кампания.

До неотдавна Елена Чамуркова е едно от емблематичните имена на политическата журналистика във Велико Търново.

Тя обаче взема трудното решение да се оттегли от професията.

Причината – умора от начина, по който се случват нещата зад кулисите на политическата сцена и на самата нея в реално време.

Първият абзац от книгата й се ражда в деня, в който Елена напуска работата си, а целият роман тя завършва само за три месеца…

Книгата „Обществена поръчка” ще бъде представена от автора й Елена Чамуркова днес, 9 ноември, в залата за събития и срещи на РБ „Априлов-Палаузов” от 17.30 часа.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Материалът Тайните на властта и нагласените поръчки представя в роман Елена Чамуркова е публикуван за пръв път на Gabrovo News.