Максинет Медия

Имейл маркетинг семинар | Социално и здравно осигуряване 2019 | Моят град | Ценообразуване

Seminari.bg 

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ:
 

Комуникация с клиента чрез Имейл Маркетинг

21 ноември 2018, София, БТПП, Ул. Искър 9
Местата са ограничени! Само днес (09 ноември) – намаление на цените с 40% за абонати на нашия бюлетин с промокод sem-40 (135лв81лв.) От утре цените се увеличат на 150 лв.

Заповядайте на специализиран семинар, посветен на един от най-старите канали за комуникация в дигиталния свят – имейла! Имейл маркетингът е толкова стар и работещ, че той дори не се възприема като вид онлайн маркетинг. Всички Sales Мениджъри, собственици на бизнес, ПР специалисти го ползват ежедневно като средство за комуникация. Пращането на имейли e толкова лесно и базисно в компютърната грамотност, че всеки мисли че няма какво повече да научи в него. Какво обаче все пак може да пропуснем когато използваме този солиден и изпитан във времето канал? Знаете ли какво е Hard-Bounce? Знаете ли защо имейлите попадат в спам папките? Знаете ли как може да настроите вашия компютър да изпраща редовни автоматични имейли до вашите партньори и клиенти? Ами дали изобщо вашите имейли са съвместими с GDPR? Всичко това и още много повече ще научите на семинара на 21 ноември (сряда). Всеки участник ще получи безплатен ваучер с 50,000 кредита от MailBul.

Лектор: Георги Динчев – Маркетинг Директор в MailBul.com, Онлайн експерт и социален психолог.

РЕЗЕРВИРАЙ

***

Национален Счетоводен Семинар – Актуални промени в социалното и здравно осигуряване за 2019

24. 01. 2019
БТПП, София, Ул. Искър 9
Малина Панайотова – Началник на отдел Отдел „Развитие на дейността“ – Дирекция „Информационни системи и моделиране на бизнес процесите“ – Централно управление на Национална агенция за приходите, Румяна Станчева – експерт по социално осигуряване.

Заповядайте на 24 януари, 2019 г. (четвъртък) в БТПП (София, Ул. Искър 9) на ежегодния Национален Счетоводен семинар, организиран от Семинари БГ, на който ще научите основните промени в социалното и здравно осигуряване за 2019 г.

РЕЗЕРВИРАЙ

***

Ценообразуване в производството

16 ноември 2018 г.
Ще научите:
Как да обезпечите мениджърските си решения с управленска информация, а не със счетоводна.
Как правилно да калкулирате себестойност.
Как да създадете нов модел на приходите (цените) си. 

Обучението е създадено специално за нуждите на всяко производствено предприятие. Разглеждаме цените от гледна точка на мениджмънта, а не на счетоводството. Този курс хвърля светлина върху правилното управление на цените във всяка фирма. 

***

МЕЖДУНАРОДЕН ФОРУМ МОЯТ ГРАД МОЯТ ДОМ МОЯТ БИЗНЕС

15. 11 2018 – 16. 11 2018
НДК, зала 6
Eduardo Moreno, Fernanda Lonardoni, Gulnara Roll, ,Domenica Carriero, Doris Andoni, Amie Figueiredo, Julius Ernst, Helge Onsrud, Pekka Halme, Maya Pupacic, Robbie Tompson, Валентин Йовев, Николай Нанков, Жечо Станков, Виолета Коритарова
МЕЖДУНАРОДЕН ФОРУМ „МОЯТ ГРАД, МОЯТ ДОМ, МОЯТ БИЗНЕС“ за насърчаване развитието на устойчив жилищен сектор в България с подкрепата на МРРБ и ООН.

***

Ефективна работа с Дистрибутори

24. 11 2018
гр.София, Парк Хотел Витоша
Стефан Димитров
Програма: 09.00–12.30 (10.30-10.45–Кафе-пауза) 1. Въведение в работата с Дистрибутори – Какво е дистрибуция – Канал за дистрибуция – Мрежа на дистрибуцията

***

Ако имате въпроси относно публикация на събитие, информационна кампания или семинар, организиран от Семинари БГ моля свържете се с нас на телефон: 02/ 42 77 561 или имейл office@seminari.bg

С уважение,

Екип на Семинари БГ