Психология

Подсъзнателни албуми – от Уникал модел към партньорската мрежа с БЕЗПЛАТНО включен подарък

Подсъзнателни албуми
от Уникал модел към партньорската мрежа с БЕЗПЛАТНО включен подарък

 
 
Здравeйте, 
 

УНИКАЛ ОНЛАЙН ИНСТИТУТ кани всички заинтересовани от темите за подобряване на мисловния, емоционален или поведенчески аспект от живота си и за постигане на траен  успех в посока към мечтите си-бързо, лесно и без усилия, да се запознаят със аудио системата ни за сублиминални (подсъзнателни) позитивни утвърждения.

  ПОДСЪЗНАТЕЛНИ/СУБЛИМИНАЛНИ АУДИО АЛБУМИ
КАКВО СА И С КАКВО НИ ПОМАГАТ СУБЛИМИНАЛНИТЕ УТВЪРЖДЕНИЯ (СУ)

Сублиминалните утвърждения са познати в западният свят и като форма на Шепотна само-терапия. Това е аудио система използваща сублиминални или подсъзнателно въздействащи положителни утвърждения с която можем да променим не само навиците и поведенията си, но и вярванията си, негативните мисли в главата си, негативните думи, които използваме във вътрешният си диалог, ментални прегради и саботиращи промяната и успеха  ни убеждения, ограничителните послания на вътрешния ни критик, както и заплахите на съзнателния ни ум. Всичко това е възможно поради уникалната способност на тази шепотна само-терапия да прониква директно в подсъзнанието ни, от където единствено са възможни дълбоките и трайни промени.
Сублиминалните аудио албуми с утвърждения  ни помагат за няколко минути дневно, без да отнемат време-бързо, лесно и ефективно да допринесат за трайни промени в мисленето, емоциите и поведението, включително и в навиците във 6-те аспекта на УНИКАЛ Моделът ни – духовен, интелектуален, социален, професионален, емоционален и физически аспекти, за които ще научите по-долу посредством УНИКАЛ Модела създаден от д-р  Елисавета Павлова, която е основател и управляваща UNIKAL Online Institute

Вижте повече за нея: https://unikalonlineinstitute.com

СУ ПРЕДОСТАВЯТ НЕВРОЯТНА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРОМЕНИТЕ ЖИВОТА СИ

Всеки сублиминален запис изпраща хиляди позитивни утвърждения директно до вашето подсъзнание. Това Ви помага да промените моделите си на мислене до най-дълбоко ниво.
Хубавото на сублиминалните mp3 е че при избор на „тихите записи“ не е нужда да отделяте изобщо никакво време, а за другите mp3 са нужни само няколко минути през деня, за да ги чуете. Просто натиснете бутона “Play” и ги оставете да се повтарят на заден план докато вършите всичко останало или докато релаксирате!
Можете да слушате сублиминалните mp3 докато си проверявате Фейсбук акаунта, чистите къщата,  пътувате до работа, тренирате във фитнеса, докато сте на работа и дори докато спите – а вашият сублиминален аудио запис през това време ще ви помага да препрограмирате начина си на мислене, за да постигнете успех.

В този въвеждащо-информационен етап на представяне на сублиминалните аудио записи, имате възможността да получите един безплатен аудио албум -подарък от нас „Против стрес и тревоги“, само защото сте проявили интерес. За целта е нужно да попълните и ни изпратите краткия формуляр: https://docs.google.com

Заповядайте да разгледате и другите ни подсъзнателни аудио албуми, 3 формата и пакети, които можете да поръчате с 20% до 30 % отстъпка най-късно до 20 Декември.

Вижте повече на линка : https://unikalonlineinstitute.com

    УЕЛНЕС Развитие чрез УНИКАЛ Моделът

Философията на UNIKAL Online Institute е уникално сливане от тази на Асоциация УНИКАЛ и от WELLNESS МОДЕЛЪТ в класическият му вид с 6 аспекта.

Полученият резултат е  УНИКАЛ Модел създаден от д-р Елисавета Павлова, който отговаря изцяло на нашата интегрална философия съчетаваща уникално неразривната свързаност на 3-те основни аспекти: тяло, душа и разум в уникалната човешка същност, разпределени според УЛНЕС модела в 6-те – духовен, интелектуален, социален, професионален, емоционален и физически аспекти- всеки от които е линк водещ към категориите в които предлагаме нашите mp3 аудио записи със сублиминални  (подсъзнателни) позитивни утвърждения:
У – НИКАЛНИ УМЕНИЯ И СПОСОБНОСТИ ПРОФЕСИОНАЛЕН АСПЕКТ
Н – АТУРАЛНИ ТЯЛО, ДВИЖЕНИЕ И ХРАНЕНЕФИЗИЧЕСКИ АСПЕКТ
И – НТЕЛЕКТУАЛНИ / УМСТВЕНИ УМЕНИЯИНТЕЛЕКТУАЛЕН АСПЕКТ
К – УЛТУРА И СОЦИАЛНИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ СОЦИАЛЕН АСПЕКТ
А – ВТЕНТИЧНА / ДЪЛБОКА ЧОВЕШКА СЪЩНОСТДУХОВЕН АСПЕКТ
Л – ИЧНОСТНА ЕМОЦИОНАЛНА СФЕРА ЕМОЦИОНАЛЕН АСПЕКТ

ПАРТНЬОРСКА МРЕЖА УНИКАЛ
ПОКАНА ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ПАРТНЬОРСКА МРЕЖА УНИКАЛ
От името на екипа на UNIKAL Online Institute бихме искали да ви поканим да се присъедините към партньорскта ни професионална мрежа, за която ще научите по-долу.
3 КАТЕГОРИИ ПАРТНЬОРСТВА КЪМ УНИКАЛ ОНЛАЙН ИНСТИТУТ
От името на екипът на UNIKAL Online Institute и включените Академия „Емоции и Хранене“ и Асоциация УНИКАЛ, бихме искали да ви поканим да разгледате 3 възможни опции да станете наши партньори, като Академия, Уелнес  или Асоциация партньор.

Вижте 3-те категории: https://unikalonlineinstitute.com

ЗАЩО ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ И КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС

Като партньори получавате 4-на успешност посредством уникалната възможност за вас:
1. За допълнителен доход под формата на комисионна в размер на 30% – и то директно;
2.  Да инвестирате  в собственото си здраве и УЕЛНЕС развити с 30% отстъпка;
3. Да си възвърнете стари или прекъснали клиенти с нови финансови постъпления за вас;
4. Да получите  допълнителна възможност за професионално развитие с 90 лв. отстъпки.

Вижте повече относно поканата ни за включване в партньорска мрежа и ползите за вас: https://unikalonlineinstitute.com
При сериозен интерес и мотивация за сътрудничество, моля попълнете формуляра за включване в партньорската ни  мрежа:
https://docs.google.com/forms/

За повече информация по темата и как да си поръчате сублиминални аудиота по ваш избор, можете да посетите сайта на UNIKAL ONLINE INSTITUTE: https://unikalonlineinstitut HYPERLINK "https://unikalonlineinstitute.com

При други запитвания относно СУ, изпратете имейл до: student.unikal@gmail.com