България Север

Млади таланти от НУИ „Панайот Пипков“ с концерт „Мечтите се сбъдват“

Учениците по поп и джаз пеене от класа на Доротея Люцканова към НУИ „Панайот Пипков“ канят плевенчани и гости на града на благотворителен концерт. Той ще се състои в зала „Катя Попова“ на 31 януари 2019 г. от 18:30 ч. Събраните средства ще помогнат на учениците да осъществят участието си като делегати в международния джаз конкурс в Букурещ. Специалната покана беше изпратена от най-голямата фирма за организиране на международни събития JM Events. Учениците ще имат възможност за осемдневния си престой да присъстват на всички концертите на джаз музиканти от целия свят, да участват в работни срещи и джем сешъни.
Концертът под наслов „Мечтите се сбъдват“ ще бъде подкрепен и със специалното участие на хор „Звъника“ с ръководител Ваня Делийска, Музикален център DORI DIOS, Trifonov Dance Akademy и школа по спортни танци „ЗОРАЯ“ при читалище „Христо Ботев“. Цената на билета е 10 лв.

Материалът Млади таланти от НУИ „Панайот Пипков“ с концерт „Мечтите се сбъдват“ е публикуван за пръв път на Новини от Плевен – „BG Север“.